Hybride Warmtepomp Advies

Vanaf 2026 zijn huiseigenaren verplicht een volledige of hybride warmtepomp aan te schaffen in plaats van of in combinatie met de traditionele CV-ketel. Wij geven hybride warmtepomp advies die op meerdere fronten uitblinkt: Vermogen, duurzaamheid en betaalbaarheid. In een unieke opzet is het mogelijk gemaakt dat de gemiddelde Nederlander een top kwaliteit hybride warmtepomp kan aanschaffen, mede omdat er zoveel Nederlanders zijn die voor deze specifieke hybride warmtepomp kiezen.

Betaalbaar

Wij begeleiden u om de maximale subsidie te behalen, want een hybride warmtepomp kopen doet u niet elke dag.

Hoog rendement

Met een COP score van maar liefst 5.92 en 12 Kwh laat de hybride warmtepomp vergelijkbare modellen ver achter zich.

Duurzaam

Bekijk de meest duurzame optie voor de gemiddelde Nederlander die duurzaam is in prestaties, levensduur en de impact op uw bankrekening.

GRATIS Hybride Warmtepomp Advies

Vul het contactformulier in en ontvang gratis vrijblijvend hybride warmtepomp advies voor uw situatie door onze expert. Maak gebruik van de unieke subsidie regelingen en laat ons u begeleiden voor de geschikte hybride of volledig elektrische warmtepomp.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy

Waarom hybride warmtepomp advies nu nodig is

warmtepomp

2026 komt er aan

Vanaf 2026 zijn huiseigenaren verplicht een volledig elektrisch of hybride warmtepomp aan te schaffen in plaats van of in combinatie met de traditionele CV-ketel. Ook Nederland heeft klimaatdoelen vastgesteld die bereikt moeten worden, waarnaast verwarming en warm water natuurlijk wel betaalbaar moet blijven voor iedere inwoner. Daarom komt hybride warmtepomp advies nu handig uit.

Duurzaam

Naast een wettelijke verplichting zitten er ook voordelen aan een hybride warmtepomp. Met de groeiende gasprijzen is het financieel steeds aantrekkelijker om een hybride warmtepomp aan te schaffen, want de hybride warmtepomp kan flink besparen op uw gasverbruik. Al onze warmtepompen gebruiken het milieuvriendelijke R290-koudemiddel, dat geen schade aan het milieu toebrengt of bijdraagt aan het broeikaseffect.

warmtepomp

6 belangrijke zaken - Hybride Warmtepomp Advies

Wat is nu cruciaal in hybride warmtepomp advies? Let op de volgende zaken.

Vermogen

Kan de hybride warmtepomp genoeg warm water leveren voor de verwarming en als drinkwater? Hoe efficiënt (SCOP waarde) is de warmtepomp? SCOP is daarbij het gemiddelde, waarnaast COP en momentopname is.

Koeling

Wil ik dat de hybride warmtepomp ook bijdraagt aan verkoeling van mijn woning en moet de hybride warmtepomp kunnen werken met vloerverwarming?

Onderhoud

Moet er altijd iemand fysiek langs komen voor onderhoud of kunnen er zaken via de cloud (Wi-Fi) geregeld worden?

Garantie

Zit er naast garantie op het product ook garantie op de installatie? Voor zekerheid van een goede installatie.

Betaalbaar

Wat is de impact financieel qua aanschaf, energieverbruik en de lange termijn van hoe lang de hybride warmtepomp mee gaat?

Subsidie toepassen op de hybride warmtepomp

Wij begeleiden u stap voor stap

Niet duur maar duurzaam

Hoewel we een steentje willen bijdragen aan het milieu is het natuurlijk belangrijk dat een hybride warmtepomp betaalbaar is. In ons advies nemen we de maximale subsidie mee die je kunt krijgen, want je koopt immers niet elke dag een hybride warmtepomp. Binnen onze hybride warmtepomp advies houden we er rekening mee dat je maximale subsidie wilt laten toepassen, want dat geeft een resultaat wat zowel duurzaam is voor het milieu als voor je portemonnee.

GRATIS Hybride Warmtepomp Advies

Vul het contactformulier in en ontvang gratis vrijblijvend hybride warmtepomp advies voor uw situatie door onze expert. Maak gebruik van de unieke subsidie regelingen en laat ons u begeleiden voor de geschikte hybride of volledig elektrische warmtepomp.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy
warmtepomp

Volledig Elektrische Warmtepomp

De slimste keuze voor nieuwbouw.

Eigenschappen

Hybride Warmtepomp

De slimste keuze voor bestaande bouw.

Eigenschappen

Ons concrete Hybride Warmtepomp Advies

De slimste keuze voor de gemiddelde Nederlander in bestaande bouw

warmtepomp
R290 Hybrid

Het design van deze hybride warmtepomp is helemaal up to date en past bij de styling die veel mensen tegenwoordig mooi vinden. De antraciete / zwarte kleur blijft langer mooi dan de vroegere witte tinten.

Niemand wil een lompe warmtepomp. Dit model is compact en levert toch verrassende resultaten.

Naast de duurzame impact op het milieu is deze warmtepomp ook nog eens goed voor je portemonnee. Hij gaat namelijk zeer lang mee.

Hybride Warmtepomp details

SCOP 5.92

Een van de meest krachtige modellen met 12 KwH en een 5.92 SCOP. Deze hybride warmtepomp moduleert binnen 4 en 15 KwH en levert een warmte tot 75 graden.

39 dB

Een van de meest geruisloze warmtepompen. Dankzij de anti-geluidstechnologie van de ventilatormotor en compressor kan het apparaat soepel en stil draaien, zelfs wanneer het op volle capaciteit werkt.

R290

Werkt samen met uw gas CV-ketel en zorgt voor verwarming, koeling en warmwater. Ook geschikt voor vloerverwarming.

Maximale subsidie

Dit model kan aangeboden worden tegen de subsidieprijs + 1250 euro excl. montage. Ons hybride warmtepomp advies houdt hier rekening mee.

A+++

Het hoogste energielabel. Dit betekent dat het systeem heel zuinig omgaat met energie, wat resulteert in lagere energiekosten.

Slim onderhoud

Dankzij smart grid control kan de hybride warmtepomp op afstand via de cloud beheert worden. Dit bespaard servicekosten op langer termijn.

Garanties

U krijgt zowel garantie op de installatie als het product. Dit zorgt voor gemoedsrust ook na de installatie en zekerheid van uw aankoop.

Binnen 2 weken geleverd

Vanwege de populariteit ligt deze hybride warmtepomp ruim op voorraad en is de verwachte levertijd 3 tot 14 dagen.

GRATIS Hybride Warmtepomp Advies

Vul het contactformulier in en ontvang gratis vrijblijvend hybride warmtepomp advies voor uw situatie door onze expert. Maak gebruik van de unieke subsidie regelingen en laat ons u begeleiden voor de geschikte hybride of volledig elektrische warmtepomp.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy

Hoe werkt een warmtepomp eigenlijk?

Volledig elektrische warmtepomp

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst van een lagere temperatuur naar een hogere temperatuur, waardoor het mogelijk is om warmte te onttrekken uit de omgeving en deze te gebruiken om een ruimte te verwarmen. Hier is een algemene beschrijving van hoe een warmtepomp werkt.

Dit proces kan zowel in verwarmings- als in koelmodus werken. In de koelmodus wordt de richting van de warmteoverdracht omgekeerd, waarbij warmte van binnen naar buiten wordt verplaatst om de binnenruimte te koelen. Belangrijk is dat warmtepompen efficiënter zijn bij het produceren van warmte dan conventionele verwarmingssystemen, omdat ze geen warmte produceren maar alleen verplaatsen. Ze kunnen zelfs bij lagere temperaturen warmte uit de omgeving halen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor klimaten met milde winters.

Verdamping

De warmtepomp begint met het onttrekken van warmte uit een warmtebron, zoals de buitenlucht, de grond of het grondwater. Dit gebeurt door middel van een vloeistof (meestal een koelmiddel) die verdampt bij lage temperaturen.

Compressie

De verdampte koelvloeistof wordt samengeperst door een compressor. Hierdoor stijgt de druk en stijgt ook de temperatuur van het koelmiddel.

Condensatie

Het hete en samengeperste koelmiddel geeft de opgenomen warmte af aan het verwarmingssysteem van het gebouw. Dit kan bijvoorbeeld een vloerverwarmingssysteem of luchtverwarming zijn. Tijdens dit proces condenseert het koelmiddel weer naar vloeibare vorm, waarbij het warmte afgeeft.

Expansie

Na het afgeven van warmte aan het verwarmingssysteem, wordt het koelmiddel via een expansieventiel teruggebracht naar een lage druk en temperatuur, waardoor het klaar is om opnieuw warmte uit de omgeving op te nemen.

Hybride warmtepomp

Hybride warmtepompen werken op een iets andere manier dan conventionele warmtepompen omdat ze samenwerken met een ander verwarmingssysteem, meestal een bestaande cv-ketel. Hier is hoe een hybride warmtepomp typisch werkt.

Door het gebruik van een cv-ketel als back-up kan een hybride warmtepomp efficiënter zijn dan een conventionele verwarmingsketel alleen, vooral in gebieden waar de buitentemperatuur regelmatig onder het vriespunt daalt of wanneer de warmtevraag hoog is. Het stelt ook huiseigenaren in staat om te profiteren van de voordelen van hernieuwbare energie van de warmtepomp, terwijl ze toch kunnen vertrouwen op een traditionele verwarmingsbron indien

Warmtepomp functie

Net als bij een conventionele warmtepomp, zal de hybride warmtepomp in eerste instantie proberen warmte uit de omgeving te halen, zoals de buitenlucht, de grond of het grondwater. Deze warmte wordt gebruikt om het huis te verwarmen via een warmtewisselaar. Een hybride warmtepomp met een hoge SCOP waarde zal dit het meest efficiënt doen.

Compressor en circulatiepomp

De warmtepomp comprimeert het verkregen koelmiddel en gebruikt een circulatiepomp om het door het systeem te laten circuleren, vergelijkbaar met een conventionele warmtepomp.

CV-ketel bijgeschakeld

Als de buitentemperatuur te laag is of als er veel warmtevraag is, schakelt de hybride warmtepomp de cv-ketel bij om bij te springen. De cv-ketel zal dan bijspringen en het verwarmingswater op de gewenste temperatuur brengen.

Intelligente regeling

Een hybride warmtepomp wordt meestal geleverd met een slimme regeling die de beste bron van warmte kiest op basis van factoren zoals de buitentemperatuur, de energieprijs en de instellingen van de gebruiker. Deze regeling zorgt ervoor dat het systeem zo efficiënt mogelijk werkt.

Veelgestelde vragen over Hybride Warmtepomp Advies

Nee, we hebben meerdere opties. Echter voor 80% van de mensen blijkt uiteindelijk dezelfde hybride warmtepomp de meeste geschikte optie. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Ons bedrijfsmodel is specifiek zo ingericht dat we niet alleen mensen willen helpen aan subsidie, maar ook een deel van onze eigen subsidie als bedrijf teruggeven aan de samenleving. Hierdoor verdienen we wat minder per warmtepomp, maar willen we het grote publiek bereiken met onze aanbieding.

Het is enorm druk op de markt voor warmtepompen. Wij werken met installateurs en een grote voorraad waardoor we echter snelle levertijden kunnen bieden en een snelle installatie. Hadden we al gezegd dat je bij ons garantie krijgt op zowel de installatie als de warmtepomp?

Ook buiten Nederland kunnen we je helpen. Wij richten ons met deze website specifiek op de Nederlandse markt, maar hebben een Europees netwerk. Neem contact op via het contactformulier om meer informatie hierover te krijgen.

GRATIS Hybride Warmtepomp Advies

Vul het contactformulier in en ontvang gratis vrijblijvend hybride warmtepomp advies voor uw situatie door onze expert. Maak gebruik van de unieke subsidie regelingen en laat ons u begeleiden voor de geschikte hybride of volledig elektrische warmtepomp.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy

Zakelijk

Bent u een installateur, winkel of ander bedrijf? Bekijk dan ook onze zakelijke mogelijkheden. Wij hebben een Europees netwerk met uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking.